Míša, 5. Prosinec 2009

Tento týden byl dost chladný. Já jsem začala hledat práci, Filip rozjel projekt. Za celý týden jsem rozeslala mraky životopisů na úklidy, hlídání dětí, recepční, administrativa, promoakce. A nikdo se neozval. A jestli to bude trvat jako v ČR, tak se ozvou za měsíc, což je ne mě dooost pozdě. Ve čtvrtek už mi to hledání začalo lézt na mozek, Filip měl počítačování taky plný kecky. Venku se udělalo hezky, tak jsme vyrazili ven. Vyfotili jsme konečně dům, ve kterém bydlíme zvenku.

Tady bydlime

Zase jsme se po pár dnech mohli courat po městě a obdivovat krásy Sydney. Prošli jsme čínskou čtvrtí a zavítali na tržnici k Paddymu. Teda tady ale mají blbůstek :-D Dali jsme si zmrzku u Hungry Jacka, pořád nemůžeme uvěřit tomu, že je to naprostá a dosti povedená kopii Mekáče. Hlavy jsme si málem vykroutili při pozorování mrakodrapů.

Mrakodrap

Jenže ten den pěkně rychle utekl a my museli naklusat do školy. O přestávce jsme se ještě šly nahřát do Hyde Parku na sluníčko, nabrat sílu na další dvouhodinovku.

Další výlet byl do Čínských zahrad v Darling Harbour. Jojo, jak říkám pořád, čínský je tu všechno, takže i zahrady :-D Potkali jsme tu spoustu ještěrek a leguánů. Na každým kroku byla pavučina, pavouka jsem naštěstí neviděla!!! Roste tu spousta neznámých květin, bambusy a veškerou zeleň doplňují vodopády.

Krásně se tu odpočívá, člověk hned zapomene na shon velkoměsta, které zpoza zeleně vyčuhuje.

Od příštího týden zahajuji další fázi hledání práce. Vytisknu životopisy a vyrazím po krámech ve městě.

Obrázky jsou tentokrát ve dvou galeriích:


Kompletni galerie (Galerie 9)


Kompletni galerie (Galerie 10 – cinske zahrady)

Podobné příspěvky