Míša, 18. Leden 2010

V průběhu předcházejících dnů se nám nepřihodilo nic moc zajímavého. Oba dva pracujeme, když se najde společný volný den, vymýšlíme levné výlety po okolí. Už mi sem přišly dva balíky, jeden od holek se super mikinkou :D

Mise se moc libila

Jo holky trefily jste to úplně přesně, docela jsem podcenila přípravu na australské podnebí. Přeci jen tu pořád není vedro a jedna mikina mi nestačí, teď už mám dvě. Druhý balík byl od bráchy. Ten byl natřískaný Tatrankama. Hmm, takový sušky tu prostě nemají. Když jsem balík otevřela, zjistila jsem, že v něm mám vzkaz od letištních psů. Našli sušky po čuchu, takže to ostraha na letišti rozbalila a prověřila obsah. Naštěstí sušenky asi nejsou zákeřným zbožím, propustily je bez problémů.

Misa dostala od brachy jeste opozdenejsi darek


Minulý víkend jsme si užívali sluníčko na Bronte beach. Spolu s Kubou a Frantíkam jsme ugrilovali masíčko, vykoupali se a pak zase hurá na kole domů.

Uz jsme se nasli a grilujeme

Ještě že ta kola máme. Občas se na nich něco porouchá, to pak Filip začne všechno různými způsoby poštelovávat. Brzdy občas nebrzdí, takže někdy nevyberu obrubníky a rohy zdí tak, jak bych měla. Nicméně se vždycky oklepu a jede se dál. Ve středu a ve čtvrtek mám večerní směnu, takže jsme se na oběd vydali na pláž.

Ve vlnách jsme si vzpomněli na to, jaká je v ČR zima a že bychom vlastně měli lyžovat…

V pátek jsme podnikli výlet lodí, abychom si nafotili večerní Sydney a vychutnali si jeho noční krásu.

Dalsi

Monumentalni Sydney tower

Opera z druhe strany zalivu

Cyklo výlet do Brightonu nám připomněl naše první ubytování v Banksii.
Brighton Le Sands - 31km na kolech
Je tu pláž se super výhledem na letiště.

A taky serfari predhanejici letadla

Na koupání to tentokrát nebylo, rackové také raději větřili, co uloví na pláži od turistů, než aby lítali nad mořem.


Kompletni galerie (Part 19)

Podobné příspěvky