Filip, 12. Prosinec 2009

Dneska to bude samej obrázek, Míša už spí a já sotva mžourám.

Takhle nějak vypadá náš běžný den – já pracuji a míša si vychutnává pivo a žere brambůrky.


Teď vážně, Míša dneska náhodou pekla vánoční cukroví – linecké. V krátkosti vám ukážu, jak se to u protinožců dělá.

Těsto se musí nejdřív uválet…

Potom se musí vykrájet…

Pak se rozmístí na plech…

Nakonec je třeba do poloviny z koleček udělat doprostřed malé otvory…

Až se cukroví upeče, tak se musí slepit marmeládou. Lineckou ani rybízovou nemají, takže nastoupila ostružinová.

A je to…

Perliček z natáčení moc nemám. Snad jen, že místo cukru moučky jsme koupili blbě krystal a že číňani v kuchyni prostě nemají ostrý nůž(používají sekáček na maso), škrabku na brambory(-), váleček(-), paličku na maso(-), pekáč na pečení(-) a jiné věci, vám raději psát ani nebudu.

Na zbývajících fotkách se ještě můžete podívat, jak vypadá místní univerzita – UNSW. Všude samá zeleň a krásně čisto.

Hlavni cesta skrz univerzitni campus


Kompletni galerie (Více fotek v galerii – Part 13)

Podobné příspěvky